امروز  جمعه۲۹ دی ۱۳۹۶
لوگوی سایت

پایگاه خبری هریس پویا


تهیه رب سنتی در هریس از دریچه دوربین هریس پویا
6 مهر 1394
Print This Post Print This Post . نظر . نظر
بانوان کدبانوی هریسی رسم سنتی پخت رب را همچنان حفظ کرده و به صورت سنتی و قدیمی اقدام به تهیه آن می کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هریس پویا ، رب گوجه فرنگی از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی چاشنی بیشتر غذاهای ایرانی محسوب می شود که در گذشته ای نه چندان دور هر کسی رب مورد مصرف خود را به صورت سنتی در منزل طبخ می نمود و امروزه بانوان کدبانوی هریسی نیز همچنان این سنت را حفظ کرده و به صورت سنتی اقدام به تهیه آن می کنند.

گفتنی است تهیه رب سنتی از ابتدای روزهای شهریور  این کار آغاز می شود و تا نیمه های پاییز ادامه می یابد.
images
 DSCF7891
DSCF7896 DSCF7897
۳ DSCF7963 DSCF7942 DSCF7946 - Copy DSCF7948 DSCF7951 DSCF7974 DSCF7977 DSCF7987 DSCF7989 DSCF7970 DSCF7992 DSCF7985 DSCF7986 DSCF8020 DSCF8021 DSCF8023 DSCF8030 DSCF8032 DSCF8007
  کد مطلب: 7389